Pécs: Blog-Dokk ingyen sörrel a reklámnapon

A reklám spot hatásáról

Igen, a lényeg a sör, a habzó nedű, amint felhabzik és felaranylik a nap végén a megérdemelt pihenéskor a munka után, s bár a Pécsi Sörfőzde egy régi reklámfilmjében a sör kihugyozására tette a hangsúlyt, egészen furcsa üzenettel lepve meg a képernyők népét: ettől a sörtől írtózatosan nagyot lehet pisálni!

Pedig a sör már akkor is rettenetesen finom volt, akár arról is szólhatott volna a reklámfilm! De mindegy is most már, ennyi év után ne erről beszéljünk, azóta reklámfilmek tucatjai kúsztak a tv-k képernyőjén át a tudatunkig, hanem most Reklámhét lesz, s BLOG-DOKK fogja kiegészíteni a hivatalos rendezvényt, egészen pontosan 2007. október kilencedikén, napkeltétől napnyugtáig – és ebből az alkalomból minden megjelenő -vendégem lesz egy korsó ingyen sörre, olyan sört választva, amilyent csak akar, s spriccenthet is utána kedve szerint, hogy eldöntse: meginni vagy megszabadulni tőle a nagyobb élvezet!

Ez persze virtuális sör lesz, s a kimérés helyszíne a Myrtille Sörkert lészen!

De ha nem csak a sör érdekel, akkor néhány blogbejegyzés címe, hogy gondolatokat ébresszen, mert amúgy gondolatok nélkül a sör fabatkát sem ér!

Online marketing: a blog nevében is

Online marketing: kinek keresőoptimalizálás, kinek pedig SEO!

A PÉCSI REKLÁMNAP BLOGG-DOKKJA itt lesz: www.blogsuli.hu

Pécs: Blog-Dokk ingyen sörrel a reklámnapon” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Szia Myrtille!
    Van ott valami gubanc. A bloghely nem az én tulajdonom – ezt a félreértések elkerülése végett mondom, azaz azoknak, akik azt gondolják, hogy a magam birtokolta helyre nyomtam a reklámot -de “intézkedtem”, s lám, megvannak a hozzászólásaid! Valószínüleg alapból várólista jön be, s csak mod. után mennek fel a hsz.-ek.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s