Pécsi csoda – újul a pecs.lap.hu

Hej, drága polgárpajtások, nem hittem reggel a szememnek, amikor nyitva a postafiókom, mintegy háromnegyed évvel ezelőtt küldött linkkérelemre kaptam választ a pécs.lap.hu portáltól, megköszönve és elfogadva két ajánlásom is!

Nem hittem el, hogy a nálam a kifejezett sógorkomaságot megtestesítő portál, ahol igen "érdekes" linkek landoltak és ahonnan igen "érdekes" linkek indultak el, (a szürkének tetsző gazdaságból a szürkének tetsző gazdaság felé) s tettem is szóvá ezt eleget, még nekem is választ küld, ráadásul kedvezőt, mégha ennyi idő után is.

Ez az a gyűjtőhely, amelynek komoly szerepe volt abban, hogy beszüntettem a Pécs 2010-es EKF portál támogatását, s elment a kedvem a civil támogatás gondolatától is.

Nos, rászaladtam ma többször is a lapra – és bizony szépen frissül, szépen pottyannak le a kiemelt sógor-komák – s kerülnek föl méltatlanul mellőzött oldalak! A lap alján meg is lelem a magyarázatot: a szerkesztőt másképpen hívják!

Hát, kedves polgárpajtások – ideje volt!

(Most már csak egy, nem is működő, hírlopó blog nevének (Pécs első számú blogja), kell lekerülnie onnan ahhoz, hogy újra támogathassam az EKF-lapot – amelyről link szalad a pecs.lap.hu-ra.)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s