Nyílt levél a Pécs.lap.hu szerkesztőjéhez

Kedves Szerkesztő Úr!

E blogban is fényesre dícsértem azokat a változásokat, amelyeket Ön a pecs.lap.hu gyűjtőoldalon végrehajtott! ( Pécsi csoda: újul a pecs pont lap.hu )
E mellett, mivel hónapok óta nem válaszol az “Üzenet a szerkesztőnek” gombocska megnyomása után írt soraimra, mégiscsak kénytelen vagyok kérdésemre a választ kikönyörögni valahogy.

Tehát jöjjön a könyörgés:

A pecs.lap.hu igen fontos oldal, hogy mást ne mondjak, az Európa Kulturális Fővárosa – Pécs, 2010 hivatalos honlapról is link ajánlja. Így aztán akár felelősségnek is nevezhetnénk azt a tényezőt, amely az Ön válogató munkáját terheli. Nos, ennek nagy mértékű javulása mellett is szemet szúr, hogy immár egy éve fenn szerepel az oldalon a “Pécs első számú blogja” buborékszövegű nethely, s nincs az a botrány, újságcikk, televíziós műsor, amely elmozdíthatná azt onnan.

Nem számított, hogy egy hónapig, fenn sem volt a szerveren, nem számított, hogy hírlopáson kapták és botrány fodrozta körülötte a bájtokat, s most sem számít, hogy egy bazi nagy hirdetés az egész.

Kérdésem igen egyszerű, túlmutat a hónapokkal ezelőtti “üzenet a szerkesztőnek” gombra tett, megválaszolatlan kérdésemen:

Milyen üzleti kapcsolat fűzi Önt vagy az Európa Kulturális Fővárosa menedzsmentjét, esetleg Pécs önkormányzatának valamely tagját a IOSZIA Kft.-hez, amely miatt a fentebb megnevezett buborékú link oly’ elmozdíthatatlan?

Baráti üdvözlettel:

El Lobo – A farkas

Nyílt levél a Pécs.lap.hu szerkesztőjéhez” bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Szia kedves Balaton Ura!

  Hát, talán kiderül.
  Az biztos, hogy régen könyörögtem utoljára. Hátha ez a szelíd, mostani könyörgés bejön…
  A Balcsin minden rendben van? Linkek, lányok, védelmi pénz? 🙂

  Kedvelés

 2. Kedves Ivcsek, Balaton Ura!
  Azért csúszás van.
  Csúszik például a válasz a könyörgésemre.
  A pecs.lap.hu fórumok rovatában Pécs első számú izéje továbbra is ott virít, továbbra is megakadályozva, hogy a Pécs 2010 honlapot civil támogatásba részesítsem, magyarul linkeket adjak rá.
  Ugyanis, őszintén szólva, rühellem, ha a civil támogatást meg a közpénzt (amelyből a Pécs 2010 honlap is készül nyilvánvalóan), magánbulikra nyomják.
  Érdemtelenül.
  Tehát csúszás van az erkölcsi értékrendekben is, nem csak a Balaton síkos, kedves Ivcsek, Nagy Vizek Ura!

  Kedvelés

 3. Kedves Ivcsek!
  Mint volt pécsi, mit javasolsz, mi a bánatot csináljak még, amikor továbbra sem történik semmi!?
  – Volt újságcikk a Dunántúli Naplóban – nem történt semmi.
  – A Szentlőrinci Lobbipartin javasoltam az EKF vezetőinek, ne adjanak linket pl. arra az oldalra, mert így ők maguk akadályozzák meg a civil támogatást. Megígérték, rendbe teszik az EKF honlapját, a Pécs 2010-et – nem történt semmi.
  – Beszéltem Gonda Tibor alpolgármester úrral (blogban is megírtam) – nem történt semmi.
  – TV-műsor ment le a PÉCS TV-ben, a IOSZIA KFT beszüntette a hírlopást, a város honlapjáról is leszedtek egy hírlopó honlapra mutató linket, de az EKF 2010-ről továbbra is megy a link, a pécs.lap.hu-n pedig továbbra is ott van az “első számú” – azaz ez ügyben nem történt semmi.
  – A Wikipédia Pécs oldaláról lemeszeltem hírlopóékat, mert már a Wikipédiában is ők képviselték Pécset – de amúgy nem történt semmi.
  – A SEO módszereivel kisöpörtem őket a Google találati táblájáról, a blogoszférában nyilvánosan harcot hirdettem a jelenség ellen – nem történt semmi.
  – Levelet írtam a pécs.lap.hu szerkesztőjének – nem történt semmi.
  – Nyílt levelet intéztem a blog.hu-n a pécs.lap.hu szerkesztőjéhez – nem történt semmi.

  Na, akkor most hogyan tovább, azon túl, hogy ismételten jó étvágyat kívánok a közjavak fogyasztóinak?

  Kedvelés

 4. EKF és alpolgártárs nem értik mi a net lényege: nem köteleségük, de ezért nem lesznek álmatlan éjszakáik, hogy leszedessék, teljesítsék ígéretüket.
  a pecs.lap.hu meg valamilyen vebcsoporthoz tartozik, a szerkesztőnek valaki jogot adott a szerkesztésre: illetlenül kerüld meg a szolgálati utat, indokolj:) és kérj, követelj, fenyeges egy szinttel feljebbb, legfeljebb nem vesznek tudomást minderről, mint eddig sem.
  ilyenkor érti meg az ember Gavrilo Pricipet:(

  Kedvelés

 5. Köszi a véleményt!
  Amit írsz, az úgy van. Én valószínüleg abban a tévhitben ringattam magam az elmúlt egy évben, hogy egy ekkora projektnek van valamiféle internetes felelőse, aki az Internetre, az azon való megjelenésekre figyel, mert én azt hittem, hogy egy ekkora, európai jelentőségű projekthez az Internet úgy passzol, mint Hamupipőkéhez a cipő.
  De nem, ez egy mezitlábas valami – tehát hülyén gondoltam, úgy kell nekem.

  Kedvelés

 6. P.S.
  2008.jan.31.
  A magam részéről a marketingháború szülte blogjaimat ma bezártam, lassan egy éve karcoskodom a neten tiszta lapokért – mindhiába.
  Talán majd 2011-ben megírom az EKF történetét Egy link története címmel. Mert ebben a linkben, mint csepben a tenger, majdnem minden benne van. Csak én nem leszek benne a továbbiakban.

  Kedvelés

 7. lapcsoport-szerkesztő

  Kedves EL LOBO, a régi szerkesztője nem tudni mi okból, cserben hagyta a pecs.lap.hu oldalt. Nemrég szerény személyem lett az új szerkesztő.
  Várom az építő javaslatokat.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s