Autószerviz ajánló, Pécs: Pannon Hunter

Árkosi Attilánál a Pannon Hunterben

– Ha gondom van a Ford Focusommal, akkor elsősorban a Magyar Ford Focus Klub honlapjára megyek, ötleteket lesek el és a problémákat igyekszem magam megoldani – mondom Árkosi Attilának, a Pannon Hunter műhelyvezetőjének, a Fordok és minden más gépjárművek professzorának.
Attila nagy szemeket mereszt rám, hiszen ő is tudja, (meg én is), hogy olyan még nem volt, hogy a számítógéphez idomult ujjaimmal én bármilyen fordos problémát megoldottam volna, kivéve azt, hogy ezekkel a szóba került ujjakkal ne nyomnám meg a telefonomon a gombokat és ne hívnám a Pannon Huntert, hogy Attila, van egy kis baj, nem töröl az a gumis izé az orrom előtt vagy ilyesmi.

– Jól van na, mondom, legalább az elméleti megoldás gondját magamra szoktam venni – és erre jót nevetünk mind a ketten.

Autószerviz - kerékösszetartás diagnosztika
Hogy a kerék összetartson 🙂

– Szóval a rükferc-fény – hivatalosan a tolatólámpa – nem ég, és ennek is próbáltam én utána menni a neten. Ugyanis a fordos könyv olyan vacakul van megírva, hogy abból semmi nem derül ki a kiszerelését illetően.
A weben mindenféle oldalak bejöttek, tippeltek lámpacserét, teljes foglalat cserét, ha nedves volna a bura alatti részleg, megint mások a biztosítékra esküdtek: kikapod, beteszed az újat és kész.

Attila megemeli az autót, kipattintja az egyik munkatársa a burát, ömlik belőle a víz. Pedig száraz idő van.
– Na, erről is tudnak a többi fordosok a weben, sokan panaszkodtak arra, hogy ezt jól elbaltázták a Ford tervező mérnökei, vízgyűjtőt terveztek a tolatólámpa belsejébe.

Új égőt kaptam, azonnal!

Ezt az azonnal szót tüstént kiemeltem, mert amíg nem ide jártam, gyakran tapasztaltam, hogy szívesen mondják azt a szerelők, jöjjön vissza érte a jövő héten. Márpedig az azonnal és a jövő hét között egy öt perces művelet során eléggé nagynak érezhetjük a különbséget!

A Pannon Hunter honlapja: autószerviz Pécs

***

A Pannon Hunterről másutt:

Futóműbeállítás Pécs: Hunter bácsi?

Itt az autoszerviz ideje

Az autó témája pl. még itt: Autó

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s