Pécsett szerkesztik: Jóljárok Magazin

Járjon jól egy jó magazinnal

Több, mint egy évtizede működik a Pécsett szerkesztett Jóljárok Magazin. Látogatói egy része az ingyen apró, az egyszerű és gyors kezelhetőség miatt kedvelik, megint mások a Szolgáltatóház ajánlásai miatt, de legeslegtöbben az online magazin Hírek,céghírek rovatát kedvelik.
Éppen ezért a rövid honlap bemutatást is ebből a rovatból merítjük.

Ám mielőtt ezt megtennénk, hadd hivatkozzunk a magazin “háta mögött” futó blog.joljarok.hu komplex insight blogra, amely komoly hírnevet szerzett magának az Első Magyar Keresőoptimalizáló Verseny alkalmával, amikor is a Bognár Stúdió honlapjával párban szerepelt és a Bognár Stúdió megnyerte ezt a versenyt!
(A magazin kiadója a Bognár Stúdió online marketing ügynökség.)

De akkor most pillantsunk is rá a magazin értékes híreire, bejegyzéseire.

Egy címlapkép a Magazinról

A kertek, virágok kedvelői minden bizonnyal értékelni fogják a Pro Natura Kert ügyvezetőjének, Prohászka Gábornak az írásait. Sorait olvasva kert nem marad szárazon, az bizonyos :-).
Íme, egy olyan írás a kerttervezés, kertépítés témaköréből, amelyről további érdekes és hasznos “kertes” bejegyzéshez juthatunk:

Jó hangulatú ajánlások

De számos alkalommal a magazin könnyed írásokkal igyekszik egy-egy érdekes, hasznos oldalra irányítani a figyelmet. Ilyenek például:

Mérnökök és energiák

A pécsi szerkesztőségnek hála, a pécsi cégeknek igazán könnyű felvenni a kapcsolatot a magazinnal, s hírt adni termékéről illetve önmagáról.

Hírességek, celebek, sztárok

Magazin aligha létezhet hírességek, celebek, sztárok ügyes-bajos dolgainak bemutatása nélkül. Az ő életük, csókjaik, pillantásaik, botlásaik tömegérdeklődést keltenek. A Jóljárok Magazin is merít ebből a témából, de mindig a jó ízlés határain belül maradva! Oldalain például velük találkozhat:
Mága Zoltán; Friderikusz Sándor; Erős Antónia; D. Tóth Kriszta; Quimby; Presser Gábor; Puskás Peti; Janicsák Veca; Vavyan Fable és külföldről Brigitte Bardot; Angelina Jolie; DiCaprio; Lionel Messi.
A cikkek sorában rendhagyó portrékkal is találkozhatunk. Itt van például a thai box pécsi kiválóságának, Vida Tibornak a bemutatása:

> Szelíd harcos a magyar bajnok

Vélhetően ennyi példával is bizonyíthattuk, hogy érdemes rápillantani a Jóljárok Magazinra!

A magazinhoz ősidők óta blog is tartozott. Közel két évtized után közel 1000 bejegyzés született.
Több okból is fontossá vált a két nagy méretű webegység szétválasztása.
Így most aldomain helyett önálló domainen jelenik meg a blog: Szolgáltató blog

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s